Πέμπτη

Aloe Vera το θαύμα της φύσης

Από: http://www.enallaxnews.gr/2014/07/12/aloe-vera-to-thavma-tis-fisis/Μια ιστορία 5.000 χρόνων
Η χρήση της αλόης ξεκινά περίπου το 2200 π.X. με τα οφέλη της να είναι γνωστά στην Περσία, στην Αίγυπτο, στην αρχαία Ελλάδα, στη Ρώμη, στην Ινδία και στην Αφρική. Σύμφωνα με μύθους, υπήρξε το μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας και της Νεφερτίτης, ενώ ο Νικόδημος τη χρησιμοποίησε για την περιποίηση του λειψάνου του Χριστού. 
Aloe Vera το θαύμα της φύσης. Aloe Vera το δώρο της φύσης για την υγεία μας
Η αλόη είναι γνωστή με την ονομασία ¨Το θαύμα της Φύσης¨ και όχι άδικα. Το μοναδικό αυτό φυτό καταφέρνει να δημιουργήσει μέσα του περίπου 200 διαφορετικά συστατικά, κάποια από αυτά είναι πολύ σπάνια στη φύση. Η Αλόη είναι μια σημαντική πηγή βιταμινών, ειδικά τις A, C, E, σημαντικές . βιταμίνες που ενεργοποιούν τις διαδικασίες αυτοκαθαρισμού του οργανισμού και είναι γνωστές ως αντιγηραντικές. Βοηθούν στην ανάπτυξη υγιούς δέρματος, μαλλιών, δοντιών, ούλων. Βιταμίνες της ομάδας Β (Β1, Β2, Β3, Β6, Β12 και φυλλικό οξύ). Πολύτιμες βιταμίνες βοηθούν στην καλή καρδιακή λειτουργία, την όραση, την καλή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος, βελτιώνουν τη μνήμη, τη συγκέντρωση και την ισορροπία.
Περισσότερο από ένα καταπραϋντικό εγκαυμάτων.
Ίσως να γνωρίζετε ότι η αλόη είναι ένα βότανο που καταπραΰνει τα εγκαύματα και άλλους δερματικούς ερεθισμούς. Όμως, η αλόη κάνει πολλά περισσότερα. Όντας ένα φυτό που ευδοκιμεί ακόμα και στις ξηρότερες ερήμους, τα φύλλα της με το σχήμα ξίφους περιέχουν εκατοντάδες θρεπτικά στοιχεία και υγρασία που ωφελούν το σώμα εξωτερικά και εσωτερικά.

facebook :elissavet mastrantoni-aloe products
mail.elissavet.forever@gmail.com

Ποιοι μας τιμούν και που...